Fermentovaná zelenina a její využití

590,00

Nakrájet, smíchat, zkvasit aneb vyrábíme „Pickles“ – fermentovanou zeleninu 

Vitamínová bomba nejen na zimu!

 

 

Na tomto kurzu se naučíte:
jak postupovat při krájení cibule a ostatní zeleniny a nepřijít přitom o prsty – krájení velkým kuchařským nožem (k dispozici v Ateliéru)
– jaký je vliv jednotlivých surovin na výslednou chuť „Pickles“  a z čeho všeho se dá udělat
– jak probíhá fermentace a jak ji ovlivnit
– názorná ukázka využití do salátů a polévek

Domů si odnesete směs zeleniny připravenou k fermentaci. S sebou potřebujete jen litrovou sklenici s dostatečně širokým hrdlem (otvorem prostrčíte svou ruku), pohodlné oblečení a obuv. Veškeré suroviny, zástěru a malé občerstvení dostanete na kurzu.

Termíny:
30.11. (sobota od 9.00 do cca 11.30)

Cena kurzu 590,- Kč

Další informace

Termín kurzu

30.11.2019