Kurz pečení kváskového chleba pro začátečníky

Celozrnný kváskový chléb aneb jak dostat co nejvíce živin v tak jednoduché podobě jakou je „obyčejný“ chleba

 

 

Tento produkt je momentálně nedostupný.

Na tomto kurzu se naučíte:

  • jak pracovat s kváskem (nejen žitným) a jak jej uchovat
  • upéct si vlastní celozrnný kváskový chléb ve formě
  • jak využít kvásek i jinak – třeba na palačinky nebo pomazánku
  • Domů si odnesete vlastní chleba, kvásek, a doufám i příjemný zážitek z kurzu. S sebou potřebujete jen pohodlné oblečení a obuv (budete téměř 4 hodiny stát). Všechny suroviny, zástěru a malé občerstvení dostanete na kurzu.

Termíny:

30.5.2020 (sobota) – tento termín je již obsazen!!

 

Cena kurzu: Kč 990,-

 

Těším se na Vás v Ateliéru!
Marcela